Ambassadeurs - Spectraheerd

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ambassadeurs


Bedrijven met wie wij samen werken:

 • Prisma HR Solutions te Hoogezand www.prisma-solutions.nl
 • Mollema Hoveniersbedrijf www.hwmollema.nl
 • Schildersbedrijf Haan   www.schildersbedrijfhaan.nl
 • Edsersheerd Slochteren www.edsersheerd.nl
 • Andrea Flowers Zuidbroek   www.andreasflowers.nl
 • Autobedrijf Maarten Muller www.garagemaartenmuller.nl


Prisma HR Solutions te Hoogezand www.prisma-solutions.nl

Prisma Solutions is sinds 2003 een gewaardeerde en succesvolle opleiding-, training-,advies- en detacheringpartner met ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven en organisaties op het gebied van:

 • Management
 • HR/P&O
 • Verzuim en gezondheid
 • Verkoop
 • Financieen
 • Communicatie
 • Marketing


Mollema Hoveniersbedrijf www.hwmollema.nl
Hoveniers- en Bestratingbedrijf H.W. Mollema is sinds het jaar 2000 gegroeid tot een sterk en vertrouwd gezicht in de provincie Groningen en ver daarbuiten. Een vertrouwd adres in het hogere segment voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en projecten. Wij hopen u met deze website een indruk te geven van ons bedrijf. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en zich bovenal onderscheid.


Schildersbedrijf Haan   www.schildersbedrijfhaan.nl
Schildersbedrijf Haan is reeds bijna 50 jaar een begrip op het gebied van schilderwerken. Het bedrijf is grotendeels werkzaam in het noorden van het land. In deze periode hebben wij het vertrouwen van onze clientèle verkregen door de juiste afspraken te maken en deskundigheid te geven ten aanzien van advisering en werkzaamheden in en om het schilderswerk. Onze goed opgeleide en getrainde medewerkers, leveren u iedere dag weer vakwerk op het gebied van schilders-, behang-, en beglazingswerken. Onze medewerkers beheersen ook de oude, ambachtelijke verftechnieken, zoals het schilderen van hout- en marmerimitaties. Daarnaast hebben wij vaste partners waarmee wij ruim alle voorkomende werkzaamheden rondom uw woning kunnen aanbieden en uitvoeren.


Edsersheerd Slochteren www.edsersheerd.nl
Edsersheerd ligt in een landelijke omgeving in de plattelandsgemeente Slochteren. Het is er groen en rustig. Ons huis ligt aan een, voor auto's, doodlopende weg, welke eindigt in het natuurgebied de Baggerputten. Dit gebied, wat eigendom is van Staatsbosbeheer, is prachtig om te wandelen en te vissen. Slochteren heeft een goede busverbinding, je doet er ongeveer 25 minuten over om in de stad Groningen te komen. De bushalte is 100 meter bij ons vandaan. Ook is Groningen goed met de fiets te bereiken, je doet er ongeveer 1 uur over. Ook Hoogezand is een leuke plaats om te winkelen, hier ben je in ongeveer 20 minuten op de fiets. Op het gebied van sport is er genoeg in en om Slochteren te doen.  Je moet ons niet zien als huurbazen, maar we proberen voor elke bewoner een vader en moeder te zijn. Dat verhoogt de huiselijke sfeer en zo is niemand meer of minder dan de ander, iedereen krijgt een gelijke behandeling, zodat je je snel thuis voelt in ons grote gezin. We begeleiden elke bewoner waar dat nodig is. De een moet hulp hebben bij sociale contacten, een ander kan moeilijk met geld omgaan en weer een ander kan moeite hebben met de hygiëne. Zo krijgt een ieder de begeleiding die nodig is, en zolang die nodig is. Voor wie is Edsersheerd bedoeld? Bij ons wonen alleen jongens en mannen in de leeftijd van ongeveer 25 tot 50 jaar, al is het niet zo dat als je op die leeftijd weer bij ons weg moet. Wie er eenmaal woont blijft gewoon.. Jongens onder de 25 jaar, zonder vaste baan,


Andrea Flowers Zuidbroek   www.andreasflowers.nl
Andreas-Flowers heeft zich gespecialiseerd in het kweken van kuipplanten in struik en bol vormen. Deze zijn leverbaar van 1 april tot 1 juni. Daarnaast hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het kweken van vaste planten. Deze leveren wij vanaf half mei.
Andreas-Flowers heeft 2 vaste medewerkers en een 8-tal oproepkrachten.
Via deze site willen wij u een indruk geven van de soorten die wij allemaal kweken.
Tevens hebben wij particuliere verkoop: maandag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 20:00 uur,
en op zaterdag van 8:00 uur tot 17:00 uur.


Autobedrijf Maarten Muller www.garagemaartenmuller.nl
Ontdek de passie & vakmanschap van Garage Maarten Muller! Als grote liefhebbers koesteren wij ook uw auto met de aandacht en zorg die u van een professionele garage mag verwachten. Onze bestaande klanten weten inmiddels als geen ander de goede samenwerking, onze 'een-stap-extra' service en de vertrouwde sfeer te waarderen die wij sinds jaar en dag hebben opgebouwd.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu